Κατσαριδες καταπολέμηση

Καλέστε μας

6932 989892

Απεντόμωση Κατσαρίδων - Αντιμετώπιση

Η απεντόμωση κατσαρίδων είναι εξαιρετικά κρίσιμο να γίνεται τουλάχιστον μια φορά κάθε χρόνο σε κάθε κτίριο. Στις μεγάλες πόλεις όπως το Ηράκλειο Κρήτης η αντιμετώπιση της κατσαρίδας είναι σημαντικό να γίνεται άμεσα, αν παρατηρηθεί κάποιο κρούσμα. Η εστία μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών που προκαλεί η παρουσία κατσαρίδων πρέπει να γίνεται με δραστικό τρόπο.

Στη χώρα μας , υπάρχουν σχεδόν 20 διαφορετικά είδη κατσαρίδας. Η ΤΕΖΑ απολυμαντική ,μπορεί να αναλάβει την απεντόμωση και  απολύμανση κατσαρίδων, με τα εγκεκριμένα φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο . Θα μελετήσουμε το χώρο σας και κάνοντας  άμεση διάγνωση θα σας απαλλάξουν ριζικά από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Απολύμανση για Κατσαρίδες:
Πώς εξολοθρεύονται οι κατσαρίδες;

Ένα εξeιδικευμένο συνεργείο απεντόμωσης όπως το δικό μας, αποτελούμενο από επιστήμονες Γεωπόνους  μπορεί να εξασφαλίσει την εξαφάνιση των κατσαρίδων από το χώρο σας.   Οι  τρόποι που  γίνεται η καταπολέμηση κατσαρίδων είναι δύο;

1. Με τη μέθοδο του ψεκασμού: Η μέθοδος του ψεκασμού γίνεται κυρίως σε φρεάτια αποχετεύσεων, τουαλέτες κλπ. Το συνεργείο απολυμάνσεων μας θα εντοπίσει τα κατάλληλα σημεία στο χώρο σας και θα εφαρμόσει ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα, ώστε να δώσει την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας.

2. Με Gel απεντόμωσης: Ιδανικό για την ψιλή κατσαρίδα. Εφαρμόζεται στο χώρο της κουζίνας. Η εφαρμογή του gel θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο, λόγω του ότι η δραστική του ουσία πρέπει να μείνει μακριά από ανθρώπους.

Τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην καταπολέμηση κατσαρίδων είναι φιλικά για τους ανθρώπους, καθώς επίσης και για τα κατοικίδια.